Impralemn service

Impralemn service

RO    HU    EN
 
Impralemn Service - Gheorgheni
 

Romexpo 2016

 

Impralemn Service SRL, a participat în perioada 14-18 Septembrie 2016 la Târgul Internaţional de Mobilă, Echipamente şi Accesorii - BIFE - SIM la Centrul expoziţional ROMEXPO Bucureşti.
Motto-ul nostru: "Vă ajutăm să valorificaţi din plin lemnul",  cu ajutorul unor produse și servicii de protecție a lemnului verificate, consacrate și fiabile, care vă vor asigura dumneavoastră și clienților dumneavoastră performanțe reale.
Prin intermediul partenerului nostru în protecția lemnului Lonza Wood Protection, Impralemn Service SRL, vă oferim produse inovatoare, sisteme de aplicare și servicii de asistență utile pentru dumneavoastră şi clienţii dumneavoastră.
La Romexpo vizitatorii au avut posibilitatea de a cunoaşte mai multe detalii despre noua generaţie de Tanalith care este cea mai recentă formulă, care încorporează tehnologia de aplicare premiată BARamine, produs în exclusivitate de Lonza.
Aceste aditive inovative adăugate la conservantul Tanalith contribuie la o și mai bună distribuție și penetrare a conservantului în lemn și la un rezultat și mai bun de lemn tratat.
Vizitatorii şi-au manifestat un interes deosebit pentru produsul Restol - uleiul pentru lemn, care este un conservant a lemnului destinat finisajului şi protecţiei tuturor elementelor exterioare din lemn.


 
 
Acasă Despre noi Servicii Produse Referinţe Contact Termeni și condiții Politica de confidentialitate Politica cookie
Impralem Service - Gheorgeni
Copyright © 2015-2019 - Impralemn Service

 
.